Fuerza Bruta: Look Up!

5 t/m 19 december 2019
@ Mannen van Staal, Leeuwarden

Dit wereldberoemde, grensverleggende, Argentijnse gezelschap zet je wereld letterlijk op zijn kop. Ontsnap uit de realiteit en ervaar deze dynamische show, die je meeneemt naar een wervelende wereld waar het onverwachte domineert. De voorstelling is snel, verrassend en overal spectaculair: in de lucht, op het podium, waar je ook kijkt. Laat je meeslepen in een wereld van nieuwe perspectieven, opwindende muziek, bewegende podia en visuele verrassingen. Dit is een 360 ° -ervaring die je niet wilt missen.

 

De multidisciplinaire theatershow Look Up komt oorspronkelijk uit Buenos Aires. Fuerza Bruta doorbreekt alle taalbarrières en vertelt een multimediaal verhaal dat het publiek volledig verrast. Na wereldsteden als New York, Londen, Berlijn, Moskou, Peking en Tokio, komt Fuerza Bruta met de voorstelling Look Up van 5 t/m 19 december 2019 naar Leeuwarden.

 

De voorstelling vindt plaats in een megatent op het terrein van Mannen van Staal. Verwacht niet dat je kunt zitten tijdens dit snelle en spectaculaire clubevenement met theater, muziek, dans en acrobatiek. Terwijl je in de speelruimte staat, word je voortdurend verrast. Je weet niet waar je moet kijken! Dus kijk links, kijk rechts en vooral Look up!

 

Leeuwarden is een kleine stad voor Fuerza Bruta. Dat weerhoudt hen en Brave New World Producties er niet van het hier te laten gebeuren. Er is slechts plaats voor 1.000 toeschouwers per show, dus wacht niet te lang met het bestellen van je kaarten. Want je wilt deze Nederlandse editie, exclusief voor Leeuwarden, écht niet missen!

 

Bereid je voor op een avond die je nooit meer vergeet… Dans mee, word nat en laat je omverblazen door de live-muzikanten. Al je zintuigen worden geprikkeld. Dompel je onder in de wereld van Fuerza Bruta!

 En de avond bestaat niet alleen van de voorstelling van Fuerza Bruta, maar ook een hele avond festival programma - Drie bands en veel meer! Kijk hier voor meer informatie! 

Video van Look Up!

Dé complete avond uit!

Het is een lust voor het oog. Al je zintuigen worden gekieteld. Bereid je voor op een avond die je nooit meer vergeet…

 

Maak tijd voor Fuerza Bruta, maar ook voor live bands en nog heel veel meer. Zin in een hapje eten? Koop dan iets lekkers bij de foodtrucks en aan de bar in de fabriek van Mannen van Staal. 

Een 3-gangen Argentijnse diner backstage?

Kijk hier voor dit speciale arrangement!

Onze sponsoren, partners en financiers

Dit project zou niet mogelijk zijn zonder de prachtige steun van alle partijen beneden! Dank! Jullie zijn top!

Boek nu: Tickets

Kijk hier wat andere mensen van Fuerza Bruta vinden!

Hoofdsponsor
Sponsoren en partners
Fondsen