top of page
Fuerza Bruta Team
IMG_7151.jpeg

 

Enno Feenstra

 

Enno Feenstra, producent, projectleider, technisch-producent: ‘Wij mogen toffe dingen doen!’

Hij was producent van het meest innovatieve festival van Nederland, Welcome to the Village. Doet de technische productie van de Slachtemarathon. En is sinds december 2018 de productieleider bij het Oranjewoud Festival. Hij hield zich ook nog bezig met Lân fan Taal, Conference of the Birds en vele andere producties in het Culturele Hoofdstadjaar 2018.

Enno Feenstra is een drukke, bevlogen man, die dingen doet die hij gaaf vindt. De productie van Fuerza Bruta is sinds december 2018 een nieuwe uitdaging in zijn agenda. "Met de voorstellingen van Fuerza Bruta wordt Leeuwarden ook in 2019 weer juist op de kaart gezet. Al in een vroeg stadium werd Fuerza Bruta omarmd door de vele partijen waar we mee samenwerken aan dit project.

Ik ben ervan overtuigd dat we met ons team een geweldige reeks voorstellingen gaan neerzetten in december 2019 waar nog lang over gepraat zal worden, uiteraard door ons publiek, maar ook door alle medewerkers, vrijwilligers en bedrijven waar we mee samenwerken".

20181023_194931.jpg

 

Gerrie Visser

Gerrie Visser, denker en doener, fondsenwerver

 

Gerrie Visser is als zzp-er werkzaam op het gebied van fondsen- en subsidiewerving en het adviseren daarover. Haar ervaring op dit gebied heeft ze opgedaan bij Leeuwarden-Friesland Europese Culturele Hoofdstad 2018 en daarvoor als subsidiespecialist voor samenwerkingsverbanden van overheden en voor ondernemers.   Voor LF2018 heeft zij de fondsencoordinatie verzorgd en vanuit die hoedanigheid met diverse culturele makers samengewerkt in het beschrijven van hun plannen voor specifieke fondsen, het (mee) aanvragen daarvan en ook zorg dragen voor de (financiële) afwikkeling van aanvragen en toezeggingen. 

Friesland ook na 2018 cultureel goed op de kaart blijven zetten, voor inwoners en gasten. Dat is zeker een ambitie die ze na haar ervaringen bij LF2018 heeft over gehouden. Of dat nou met lokale amateurs,  landelijke professionals is of met internationale gezelschappen.

Daarnaast is ze werkzaam als projectleider voor de ontwikkeling van Natuurinclusieve Landbouwprojecten.  Daarbij is ze oa verantwoordelijk voor proces en financiering.

De combinatie landbouw en cultuur lijkt niet logisch, maar ze vertelt u  graag een keer waarom dit minder onlogisch is dan het lijkt. 

 

Gerrie werkte als de fondsenwerver voor twee van onze projetcen: Fuerza Bruta en CARGO Shanghai-Friesland.

Heleen Hofstra

 

Heleen Hofstra, vrijwilligersmanager bij Fuerza Bruta

 

Heleen startte in 2018 als zzper bij Leeuwarden-Friesland Europese Culturele Hoofdstad als coördinator vrijwilligers, met als hoogtepunt de Reuzen van Royal de Luxe! Een verbindende rol tussen vrijwilligers en (Mienskips)projecten en overige culturele organisaties. Daarnaast vervulde ze opdrachten bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en is ze sinds begin van dit jaar betrokken bij Common Ground Common Sense, een start up van zeer ervaren cultuurprofessionals op het gebied van bedrijfsvoering en hospitality. Ervaring deed ze op in het Karmelklooster in Drachten, waar ze de eerste jaren werkte als operationeel manager en later als directeur. Samen met een team van medewerkers en vrijwilligers een prachtig gebouw voor de toekomst bewaren geeft energie! 

 

"Met veel bewondering voor de moed van mijn teamleden om deze productie naar Leeuwarden te halen."

Afke de Jong

 

Afke de Jong, arrangementen en hospitality.

 

Afke is na haar opleiding International Hospitality Management en een aantal banen in de sales en hospitality, in 2017 als zelfstandige begonnen in project- en eventcoördinatie. Bij Leeuwarden-Friesland Europese Culturele Hoofdstad 2018 droeg ze zorg voor de belangen van de partners en sponsoren, organiseerde ze diverse culturele netwerkbijeenkomsten en ondersteunde ze het marketingteam bij producties. Nu is ze mede-organisator van verschillende evenementen, sponsorbijeenkomsten en zit ze in de organisatie van Sail Amsterdam 2020. Je vindt haar regelmatig op het water op een skûtsje, kan niet zonder sporten en reist graag.

 

Iedereen die naar het Fuerza Bruta Festival komt is een VIP, samen met het hele team willen we dit gevoel aan iedere gast geven. Gastvrijheid staat voorop! Bedrijven, sponsoren en andere partners zijn bij Afke aan het juiste adres. Ze zorgt voor de juiste vertaling van specifieke wensen naar een fantastische avond. Als trotse Fries was het niet nodig om twee keer na te denken toen de vraag kwam aan deze unieke productie mee te werken. Het Fuerza Bruta Festival was een prachtige ervaring die Leeuwarden ook in 2019 op de kaart heeft gezet!

Neny

 

Neny, coördinator workshops en company manager voor Fuerza Bruta.

 

Na enkele jaren in de bankensector te hebben gewerkt, heeft Neny in 2017 de overstap gemaakt naar cultuur en wel bij Leeuwarden-Friesland Europese Culturele Hoofdstad 2018.

 

Naast het Officemanagement voor het artistieke team was ze als coördinator betrokken bij hét spektakel van vorig jaar: De Reuzen van Royal de Luxe!

 

Neny is een sociale aanpakker en organiseert workshops en informatiebijeenkomsten voor ouders in een achterstandswijk in Leeuwarden, de Vrijheidswijk.

"Ik hoop dat het evenement mensen inspireert om groots te dromen en deze ook na te jagen!"

bottom of page